Właściwości Biotech USA Hydro Whey Zero 1816g:
-
Śladowe ilości węglowodanów i laktozy
-
Hydrolizat białka serwatkowego najwyższej jakości
-
Doskonale rozpuszcza się w wodzie i szybko wchłania
-
Niesamowity smak
-
Bogate źródło protein (aż 94%)
Hydro Whey Zero 1816g od Biotech USA – hydrolizat białka serwatkowego charakteryzujący się szybką wchłanialnością!
Biotech USA Hydro Whey Zero z 80% zawartością białka jest złożonym produktem białkowym. Skład białka zawiera także, oprócz źródeł hydrolizowanego białka serwatkowego, dodane aminokwasy: L-glutaminę oraz L-argininę. Podział hydrolizowanego białka serwatkowego jest szybszy i łatwiejszy w organizmie dzięki hydrolizie (proces wstępnego trawienia). Glutamina i arginina dodane do kompleksu białek serwatkowych są składnikami odżywczymi wytwarzanymi przez nasz organizm, chociaż należą do kategorii endogennych aminokwasów. Oznacza to, że w pewnych okolicznościach, takich jak wyczerpująca sesja treningowa, należy je suplementować.
Biotech USA Hydro Whey Zero zawiera hydrolizowany izolat białka serwatki (WPH), który jest łatwostrawnym i częściowo hydrolizowanym białkiem w formie proszku. Podczas hydrolizy wykorzystywane są specjalne enzymy rozbijające łańcuchy białek na krótsze peptydy, co skutkuje szybszym trawieniem i wchłanianiem danej formuły.
Dawkowanie Hydro Whey Zero Biotech USA 1816g:
Zmieszaj 1 porcję (22 g = 1 miarka = 2 czubate łyżki) proszku z 250 wody. Do zmieszania użyj shakera. W dni treningowe wypij 1 porcję rano i 1 porcję bezpośrednio po treningu. W dni beztreningowe wypij 1 porcję rano i 1 porcję wieczorem.
Składniki Hydro Whey Zero Biotech USA 1816g:
Wielkość opakowania: 1816g
Wielkość porcji: 22g
Ilość porcji w opakowaniu: 82
Smak czekoladowy: hydrolizat białka serwatki (mleko) 41%, izolat białka serwatki (mleko), odtłuszczone kakao w proszku, L-glutamina, L-arginina, emulgator: lecytyny (soja), aromaty, mieszanka kremująca [tłuszcz kokosowy, maltodekstryna, białko roślinne, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu)], sól, substancja zagęszczająca (karagen), substancja słodząca (sukraloza)
Smak waniliowy: hydrolizat białka serwatki (mleko) 43%, izolat białka serwatki (mleko), L-glutamina, aromaty, L-arginina, emulgator: lecytyny (soja), mieszanka kremująca [tłuszcz kokosowy, maltodekstryna, białko roślinne, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu)], sól, substancja zagęszczająca (karagen), substancja słodząca (sukraloza), barwnik (tartrazyna**).
Smak truskawkowy: hydrolizat białka serwatki (mleko) 43%, izolat białka serwatki (mleko), L-glutamina, aromaty, L-arginina, kwas (kwas cytrynowy), emulgator: lecytyny (soja), mieszanka kremująca [tłuszcz kokosowy, maltodekstryna, białko roślinne, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu)], sól, substancja zagęszczająca (karagen), substancja słodząca (sukraloza), barwnik (Czerwień Allura AC**).
Smak ciasteczek z kremem: hydrolizat białka serwatki (mleko) 43%, izolat białka serwatki (mleko), L-glutamina, L-arginina, czekolada w proszku {masa kakaowa, substancja słodząca (maltitole), masło kakaowe, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator [lecytyny (soja), emulgator: polirycynooleinian poliglicerolu], aromat}, aromaty, emulgator: lecytyny (soja), mieszanka kremująca [tłuszcz kokosowy, maltodekstryna, białko roślinne, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu)], sól, substancja zagęszczająca (karagen), cynamon, substancja słodząca (sukraloza).
Smak orzechowo-czekoladowy: hydrolizat białka serwatki (mleko) 43%, izolat białka serwatki (mleko), L-glutamina, odtłuszczone kakao w proszku, L-arginina, emulgator: lecytyny (soja), mieszanka kremująca [tłuszcz kokosowy, maltodekstryna, białko roślinne, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu)], aromaty, sól, substancja zagęszczająca (karagen), substancja słodząca (sukraloza).