
Właściwości SCITEC Volu-Mass 35 Professional 2950g:
Innowacyjny gainer wysokobiałkowy
Bez dodatku aspartamu
Wzrost siły i masy mięśniowej
Zwiększona zawartość kreatyny w porcji
Volu-Mass 35 Professional 2950g od Scitec – innowacyjny gainer zapewniający przyrost siły ogólnej oraz rozwój masy mięśniowej!
SCITEC Volu-Mass 35 Professional to zaawansowana, uaktualniona wersja naszej wcześniejszej formuły Volu-Mass 35! SCITEC Volu-Mass 35 Professional dostarcza Twoim mięśniom wielu składników odżywczych. Został stworzony z myślą o osobach, które mają zwiększone zapotrzebowanie na makroskładniki ze względu na dużą ilość masy mięśniowej lub wysoką aktywność fizyczną. SCITEC Volu-Mass 35 Professional posiada większą zawartość kreatyny w porcji. Ilość ta jest wystarczająca, by uzupełnić zasoby kreatyny w organizmie. Zawiera także lepszej jakości białka i charakteryzuje się wyższą gęstością energetyczną od poprzednij wersji tego produktu. 35% zawartość białka SCITEC Volu-Mass 35 Professional jest zbliżona do tej jaką odnaleźć można w wielu programach dietetycznych, co sprawia, że doskonale wpasuje się w większość całodziennych planów żywieniowych.
Zawarte w produkcie białko pochodzi z połączenia wysokiej jakości, ultrafiltrowanego koncentratu oraz mikrofiltrowanego izolatu białek serwatki. Białka pokarmowe są źródłem azotu oraz niezbędnych aminokwasów, bez których nasz organizm nie jest w stanie budować masy mięśniowej. W związku z tym białka zawarte w produkcie SCITEC Volu-Mass 35 Professional wspomagają wzrost, a następnie utrzymanie wypracowanej masy mięśniowej.

Sposób użycia Volu-Mass 35 Professional Scitec 2950g:
Jedną porcję produktu (50g) wymieszać w 400 ml wody lub chudego mleka. Zaleca się spożywać do 30 minut po treningu.
UWAGA!!! Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w miejscu suchym w temperaturze pokojowej w szczelnie zamkniętych opakowaniach.
Składniki Volu-Mass 35 Professional Scitec 2950g:
Wielkość opakowania: 2950g
Wielkość porcji: 50g
Ilość porcji w opakowaniu: 59
-smak potrójna czekolada: Koncentrat białek serwatki (wyprodukowany z mleka, emulgator: lecytyna sojowa) zawierający laktoglobulinę, laktoferrynę, laktoalbuminę oraz frakcję immunoglobulin, Maltodekstryna, Dekstroza, kawałki czekolady [cukier, masa kakaowa, kakao w proszku o zredukowanej zawartości tluszczu, emulgator (lecytyna rzepakowa), masło kakaowe (1%)], proszek kakao o zredukowanej zawartości tłuszczu (10-12%), czekolada mleczna w proszku [99% mlecznej czekolady (cukier, kakao w proszku, pełne mleko w proszku, masło kakaowe 20%), aromat naturalny], Skrobia kukurydziana, Monohydrat kreatyny, aromat (czekoladowy), Palatynoza (izomaltuloza), L-glutamina, Tauryna, L-alanina, substancja zagęszczająca (Guma ksantanowa), mikronizowany Monohydrat kreatyny, Cytrynian kreatyny, Izolat białek serwatki (wyprodukowany z mleka, emulgator: lecytyna sojowa), substancje słodzące (Acesulfam K, Suklaroza), Kreatyna bezwodna, Pirogronian kreatyny, Kwas pteroilomonoglutaminowy.
-smak biała czekolada: Koncentrat białek serwatki (wyprodukowany z mleka, emulgator: lecytyna sojowa) zawierający laktoglobulinę, laktoferrynę, laktoalbuminę oraz frakcję immunoglobulin, Maltodekstryna, Dekstroza, biała czekolada w proszku (sacharoza, masło kakaowe, 33,4%, pełne mleko w proszku), kawałki czekolady [cukier, masa kakaowa, kakao w proszku o zredukowanej zawartości tluszczu, emulgator (lecytyna rzepakowa), masło kakaowe (1%)], Skrobia kukurydziana, proszek kakao o zredukowanej zawartości tłuszczu (10-12%), Monohydrat kreatyny, aromat (czekoladowy), Palatynoza (izomaltuloza), L-glutamina, Tauryna, L-alanina, mikronizowany Monohydrat kreatyny, substancja zagęszczająca (Guma ksantanowa), Cytrynian kreatyny, Izolat białek serwatki (wyprodukowany z mleka, emulgator: lecytyna sojowa), substancje słodzące (Acesulfam K, Suklaroza), Kreatyna bezwodna, Pirogronian kreatyny, Kwas pteroilomonoglutaminowy.
%RWS – referencyjna wartość spożycia