Iso Xp 2000g od Applied Nutrition – czysty izolat białka serwatkowego dla budowy suchej masy mięśniowej!
APPLIED NUTRITION Iso Xp to wysokobiałkowa odżywka ze słodzikiem i zdecydowanie najczystszym i najlepszej jakości izolatem białka serwatkowego, z zaledwie 0,1 g laktozy na 1 porcję (25g). Niedostępne jest inne białko, które przekracza w warunkach laboratoryjnych ten poziom białka na 100 g - z 23,4 g białka na porcję 25 g. APPLIED NUTRITION Iso Xp składa się z wyjątkowo świeżej, słodkiej serwatki mlecznej, która jest izolowana, a następnie suszona rozpyłowo. APPLIED NUTRITION Iso Xp nie zawiera białka sojowego, a zamiast niego użyto lecytyny słonecznikowej jako emulgatora. Wyprodukowane z mleka krów karmionych trawą.
APPLIED NUTRITION Iso Xp jest idealny dla każdego, kto chce zwiększyć dzienne spożycie białka bez żadnych dodatkowych tłuszczów, węglowodanów lub cukrów. APPLIED NUTRITION Iso Xp należy mieszać z wodą lub odtłuszczonym mlekiem, aby ułatwić mieszanie i doskonały smak. APPLIED NUTRITION Iso Xp jest szybko wchłaniany i zarazem idealny w celu szybkiego uzupełnienia zapotrzebowania na białko - tuż po przebudzeniu przed śniadaniem i bezpośrednio po treningu. Po treningu wielu sportowców przyjmuje podwójną porcję (50 g), ponieważ organizm jest w stanie przetworzyć większą ilość białka.
Dawkowanie Iso Xp Applied Nutrition 2000g:
Wymieszaj 1 miarkę (około 25 g) z 200 ml wody lub odtłuszczonego mleka. Spożywaj 1-3 porcji dziennie, w zależności od zapotrzebowania na białko.
Składniki Iso Xp Applied Nutrition 2000g:
Wielkość opakowania: 2000g Wielkość porcji: 25g Ilość porcji w opakowaniu: 80
-wersja smakowa: 100% izolatu białka serwatkowego (zemulgowanego lecytyną słonecznikową) (MLEKO), naturalne aromaty, naturalne barwniki dla smaku [Czekolada - Kakao, Banan – kurkumina (roslina z rzedu imbirowcow), Wanilia - brak, Truskawka - naturalny środek barwiący (proszek buraczany), Mango z marakuja – kurkumina (roslina z rzedu imbirowcow), Cafe Latte - brak], słodzik (sukraloza). Aromatyzacja: Wszystkie substancje smakowe i ich wykorzystanie są zgodne z rozporządzeniem (UE) nr 1334/2008. Słodziki: Żadna z substancji słodzących nie przekracza maksymalnej dopuszczalnej ilości zgodnie z rozporządzeniem 2011/1130 / UE, jeśli przestrzegane są zalecane dawki.