Właściwości HI TEC Diamond Line BCAA Professional 400g:
Zwiększa wytrzymałość organizmu
Zawiera potężną dawkę BCAA w stosunku 2:1:1
Łatwo się rozpuszcza
Przyspiesza budowę mięśni
Wspomaga redukcję tłuszczu
Skraca czas regeneracji po treningu
Diamond Line BCAA Professional od Hi Tec – skutecznie przyspiesza rozbudowę mięśni a także skraca czas regeneracji!
HI TEC Diamond Line BCAA Professional dostarcza aminokwasy rozgałęzione L-leucynę, L-izoleucynę, L-walinę w proporcji 2:1:1. Aby nasilić i przyspieszyć syntezę białkową wykorzystano specjalną tech-nologię krystalizacji, która umożliwia szybkie i całkowite rozpuszczenie aminokwasów w wodzie. Dzięki temu praktycznie natychmiast (już po 10min. od spożycia) BCAA docierają do komórek mięśniowych i zaczynają budować nową masę mięśniową.
Główną zaletą produktu HI TEC Diamond Line BCAA Professional jest hamowanie katabolizmu. To proces rozpadu tkanki mięśniowej, którego źródłem jest intensywny trening. Oprócz tego aminokwasy mogą wpłynąć na przyspieszenie anabolizmu, czyli budowy tkanki mięśniowej, zwiększa również jej wytrzymałość. Im szybciej Twoje mięśnie się zregenerują, tym prędzej wrócisz na siłownię i nie będziesz musiał robić przymusowych przerw między treningami.
Dawkowanie Diamond Line Bcaa Professional Hi Tec 400g:
Porcję (13g proszku - dwie miarki) rozpuścić w 300ml wody, dobrze wymieszać. Stosować jedną porcję dziennie bezpośrednio po treningu lub raz dziennie.
Składniki Diamond Line Bcaa Professional Hi Tec 400g:
Wielkość opakowania: 400g Wielkość porcji: 13g Ilość porcji w opakowaniu: 30
L-leucyna (38,5%), L-izolecucyna (19,2%), L-walina (19,2%), regulator kwasowości (kwas jabłkowy, kwas cytrynowy i cytrynian potasu), aromaty, substancja słodząca: acesulfam-K* i sukraloza, emulgator: lecytyny, barwnik: karmina (dla smaku wiśniowego), ryboflawina (dla smaku cytrynowego, pomarańczowego i mango-melon), beta-karoten (w smaku mango melon), niacyna (amid kwasu nikotynowego), chlorowodorek pirydoksyny, cyjanokobalamina. *Zawiera źródło fenyloalaniny. Może zawierać: mleko, soję, jaja, gluten.