Wyśmienite smaki!
Whey Protein Professional + ISO od Scitec – białko serwatkowe, które zawiera 80% izolatu białka serwatkowego
SCITEC 100% Whey Protein Professional + ISO to doskonałej jakości białko serwatkowe, w tym 80% izolatu białka serwatkowego.
Suplementy białkowe są źródłem kwasów azotowych oraz niezbędych aminokwasów, które organizm wykorzystuje do wzrostu i utrzymania wszystkich tkanek ciała. Dlatego białko w produkcie przyczynia się do utrzymania i wzrostu masy mięśniowej, a także do utrzymania prawidłowego stanu kości.
Izolat białka serwatkowego jest surowcem z wysoką zawartością białka, pozbawionym cukru i tłuszczu, co przyczynia się do szybkiego i łatwego wchłaniania. 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL + ISO to produkt w formie sproszkowanej, który bardzo łatwo się rozpuszcza. Możesz łatwo zrobić pyszny shake z 80%-ową zawartością białka, wystarczy go tylko zmieszać z wodą!
Białko serwatkowe pozyskane z mleka, zapewnia organizmowi wszystkie niezbędne aminokwasy, włącznie z dziewięcioma aminokwasami egzogennymi (tj. histydyna, izoleucyna, leucyna, lizyna, metionina, fenyloalanina, treonina, tryptofan, walina).

Dawkowanie 100% Whey Protein Professional + ISO Scitec:
Spożywać 1 porcję (30 g) produktu wymieszaną z 300 ml wody. Spożywać po treningu. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia! Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Składniki 100% Whey Protein Professional + ISO Scitec:
Truskawkowy: izolat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyny (soja)), koncentrat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyny (soja)), aromaty (truskawkowy), chlorek sodu, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), barwnik (czerwień buraczana), substancje słodzące (acesulfam K, sukraloza).
Białej czekolady i truskawek: izolat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyny (soja)), koncentrat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyny (soja)), aromaty (białej czekolady, truskawkowy), chlorek sodu, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), barwnik (czerwień buraczana), substancje słodzące (acesulfam K, sukraloza).
Intensywnej czekolady: izolat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyny (soja)), koncentrat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyny (soja)), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (3,5%), aromaty (czekoladowy, śmietankowy), chlorek sodu, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancje słodzące (acesulfam K, sukraloza).
Migdałowo-kokosowy: izolat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyny (soja)), koncentrat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyny (soja)), wiórki kokosowe, aromaty (migdałowy, kokosowy, waniliowy), chlorek sodu, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancje słodzące (acesulfam K, sukraloza).
Białej czekolady i kokosa: izolat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyny (soja)), koncentrat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyny (soja)), aromaty (białej czekolady, waniliowy, kokosowy), wiórki kokosowe, chlorek sodu, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancje słodzące (acesulfam K, sukraloza).
Sernika waniliowego: izolat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyny (soja)), koncentrat białka serwatki (z mleka, emulgator: lecytyny (soja)), aromaty (waniliowy, sera twarogowego, cytrynowy), ser twarogowy w proszku (z mleka), chlorek sodu, substancje słodzące (acesulfam K, sukraloza), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa).
*RWS: referencyjna wartość spożycia.