
Właściwości OSTROVIT Flavoured Topping 320ml Polewa:
Flavoured Topping Sos od Ostrovit – pyszna polewa z niską zawartością kaloryczną!
OSTROVIT Flavoured Topping Polewa to przepyszna polewa, która w porcji nie zawiera grama tłuszczu ani cukru oraz posiada zaledwie 0.45 kcal! Polewa stanowi idealny dodatek do wszelkiego rodzaju deserów oraz słodkich przekąsek. Jej przepysznym smakiem można cieszyć się bez żadnych wyrzutów sumienia. OSTROVIT Flavoured Topping Polewa to doskonała alternatywa dla klasycznego i bardzo kalorycznego sosu.
Spraw by Twoje desery były jeszcze pyszniejsze. Smakowita owsianka, lody, naleśniki, desery owocowe i najróżniejsze ciasta będziesz mógł jeść bez wyrzutów sumienia, nie martwiąc się o dziesiątki dodatkowych kalorii, które pływają w oceanie standardowych sosów!! BEZ KITU!! OSTROVIT Flavoured Topping Polewa!! Najpyszniejsza polewa na rynku!!!
Dawkowanie Flavoured Topping Polewa Ostrovit:
W zależności od indywidualnego zapotrzebowania.
Składniki Flavoured Topping Polewa Ostrovit:
Wielkość opakowania: 320ml
Wielkość porcji: 5ml
Ilość porcji w opakowaniu: 64
-smak truskawkowy: woda, substancje słodzące: erytrytol, maltitol, sukraloza; błonnik bambusowy, stabilizator – guma ksantanowa; sól, truskawki (0.1%), aromaty, substancja konserwująca - benzoesan sodu; regulator kwasowości – kwas cytrynowy; ekstrakt z marchwi, barwnik – karminy.
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
-smak karmelowy: woda, substancje słodzące: erytrytol, maltitol, sukraloza; stabilizator – guma ksantanowa; aromaty (zawierają żyto), regulator kwasowości – kwas mlekowy; substancja konserwująca - benzoesan sodu; sól, barwnik – karmel amoniakalno-siarczynowy.
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
-smak czekoladowy: woda, substancje słodzące: erytrytol, maltitol, sukraloza; odtłuszczone kakao w proszku (1.5%), błonnik bambusowy, stabilizator – guma ksantanowa; sól, aromaty, substancja konserwująca - benzoesan sodu; regulator kwasowości – kwas mlekowy; barwniki: karmel amoniakalno-siarczynowy, karmel amoniakalny.
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).