BAKALLAND Migdały Lekko Solone 90g – źródło magnezu i miedzi:
Pyszne prażone migdały
Źródło błonnika
Źródło witamin i minerałów
Idealna jako przekąska lub jako dodatek do dań
Migdały Lekko Solone 90g od Bakalland – prażone w piecu!
Migdały potrzebują łagodnego klimatu z dużą liczbą słonecznych dni i żyznej gleby. Wówczas drzewo migdałowca daje dorodne owoce, kwitnąc od połowy lutego do końca marca. Dlatego najlepsze migdały, z gładką, pomarańczowo-złotą skórką, pochodzą ze słonecznych plantacji USA i Hiszpanii.
BAKALLAND Migdały Lekko Solone nie zawierają dodatku tłuszczu, ponieważ są prażone w piecu. To właśnie delikatne prażenie i nuta soli wydobywa pełen aromat migdałów sprawiając, że są chrupiącą, naturalną i wartościową przekąską. Migdały to bogactwo witaminy E, potasu i magnezu, które pomagają zmniejszyć uczucie zmęczenia, wspomagają układ nerwowy i chronią komórki przed stresem oksydacyjnym.
Sposób użycia Migdały Lekko Solone Bakalland 90g:
Spożywaj, gdy masz ochotę!
UWAGA!!! Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w miejscu suchym w temperaturze pokojowej w szczelnie zamkniętych opakowaniach. OSTRZEŻENIE!!! Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut/zamiennik zróżnicowanej diety!
Składniki Migdały Lekko Solone Bakalland 90g:
Wielkość opakowania: 90g Wielkość porcji: ~ Ilość porcji w opakowaniu: ~