YANGO Czerwona Maca 90 kapsułek wegańskich – wiele korzyści dla zdrowia:
Zwiększa wydolność fizyczną
Zwiększa sprawność umysłową
Poprawa libido
Wysokie stężenie ekstraktu
Produkt wegański
Czerwona Maca 90 kapsułek wegańskich od Yango – niezbędne funkcje dla zdrowia!
Maca to warzywo z rodziny kapustowatych (Lepidium meyenii), które pochodzi z Peru. Jej korzeń od tysięcy lat jest wykorzystywany jako źródło pożywienia i właściwości wspomagających zdrowie przez peruwiańskie ludy żyjące wysoko w Andach.
Maca czerwona to odmiana korzenia, która charakteryzuje się intensywną, czerwoną barwą. Jest to wynik specyficznego procesu suszenia korzenia, dzięki któremu zachowuje on swoje wartości odżywcze i właściwości. YANGO Czerwona Maca zawiera wysokie stężenie ekstraktu z czerwonej macy w wysokości 10:1.
Co badania mówią na temat działania właściwości korzenia maca?
Maca jest ceniona ze względu na swoje potencjalne właściwości prozdrowotne i afrodyzyjne. W występującej w naturze macy znajdziemy wiele składników odżywczych, takich jak białka, błonnik, węglowodany, tłuszcze i aminokwasy. Jest także źródłem witamin i składników mineralnych, w tym żelaza, wapnia, magnezu, potasu, cynku i jodu. Poniżej zebraliśmy listę właściwości macy, na które wskazują współczesne badania naukowe.
Maca czerwona, maca żółta i czarna maca to trzy najpopularniejsze odmiany peruwiańskiego żeń-szenia. Pierwszym, co rzuca się tu w oczy, jest oczywiście kolor, ale na tym różnice się nie kończą. Każda z odmian naturalnie zawiera nieco inny skład, co oznacza, że ich wartość odżywcza także może się nieco różnić. W macy czerwonej znajdziemy nieco więcej białka i błonnika niż w innych odmianach korzenia. Maca żółta zawiera więcej węglowodanów i mniej błonnika niż maca czerwona, ale jest również bogatsza w witaminy i minerały. Maca czarna zawiera więcej tłuszczu w porównaniu z innymi gatunkami macy.
Wszystkie odmiany macy mają podobne właściwości. Wśród nich wymienić możemy poprawę libido i płodności, zwiększenie poziomu energii i dobroczynny wpływ na pamięć. Jednak każdy rodzaj macy może mieć nieco inny wpływ na nasz organizm ze względu na swoje unikalne składniki. Na przykład, niektóre badania wykazały, że czerwona odmiana macy może mieć działanie obniżające poziom glukozy we krwi, a jej regularne spożywanie wiąże się z obniżeniem ciśnienia krwi oraz poprawą ogólnego stanu zdrowia.
STAWIAMY NA JAKOŚĆ
Suplementy YANGO produkujemy zachowując najwyższe rygory kontroli jakości. Dbamy o odpowiednie stężenie substancji czynnych i całkowite bezpieczeństwo produktów. Wierzymy, że w ten sposób możemy skutecznie pomóc Ci w osiągnięciu zamierzonych celów.
Sposób użycia Czerwona Maca Yango 90 kapsułek wegańskich:
1 kapsułka raz dziennie. Kapsułkę połknąć i popić dużą ilością wody, po posiłku.
UWAGA!!! Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w miejscu suchym w temperaturze pokojowej w szczelnie zamkniętych opakowaniach. OSTRZEŻENIE!!! Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut/zamiennik zróżnicowanej diety!